Arcus – Small Crossbody taske – brun

349 kr.

Oplev Arcus Small Crossbody taske i brun, designet til stil og funktionalitet. Perfekt til hverdagens eventyr med god plads til dine vigtigste ejendele.

Køb her

Varenummer (SKU): 8423901997034634 Kategori:

Oplev den perfekte kombination af elegance og funktionalitet med Arcus – Small Crossbody taske. Denne taske er mere end blot et tilbehør; den er en tro følgesvend til den moderne kvinde, som sætter pris på både stil og praktisk anvendelighed. Den intime størrelse gør den ideel til daglig brug, mens dens enkle, men sofistikerede design med den varme brune farve tilføjer et strejf af luksus til ethvert outfit.

Arcus-tasken er skabt med omtanke for detaljerne. Den rummelige indvendige sektion har en lynlåslukning, der sikrer, at dine ejendele er sikre, samtidig med at det giver dig nem adgang til alt, hvad du behøver i løbet af dagen. Forestil dig at du møder venner til brunch, tager på indkøb eller nyder en bytur; med Arcus har du altid styr på dine vigtigste ting uden at gå på kompromis med stil.

Tasken har to praktiske lommer foran, som lukkes med knap, perfekt til opbevaring af småting som din mobiltelefon eller nøgler, så du hurtigt kan få fat i dem, når tiden er knap. Derudover er der en sikker inderlomme med lynlås, hvor du kan opbevare værdigenstande som din pung eller makeup, samt to åbne inderlommer til hurtig adgang til dine daglige nødvendigheder.

Den justerbare crossbodyrem giver dig friheden til at tilpasse tasken til din egen komfort og stil. Uanset om du ønsker at bære den over skulderen for et mere afslappet look eller krydse den over kroppen for større sikkerhed, så tilbyder denne taske alsidighed, som passer til dit liv.

Hvad angår dimensioner, måler Arcus 19 cm i højden, 26 cm i bredden og 12 cm i dybden, hvilket gør den til den perfekte partner til både hverdag og fest. Den kompakte størrelse betyder, at den nemt kan rumme alle dine essentielle ting uden at være klodset eller besværlig.

Materialet er af høj kvalitet, der både er slidstærkt og samtidig tilføjer en smuk struktur til designet. Den brune nuance er tidløs og alsidig, hvilket gør det muligt at kombinere tasken med en bred vifte af farver og stilarter.

Uanset om du er på farten hver dag eller ønsker en speciel taske til særlige lejligheder, vil Arcus – Small Crossbody taske være det perfekte valg. Gør et statement med din stil og oplev det sublime ved praktisk design, der ikke går på kompromis med æstetik. Tag kontrollen over din dag med denne enestående taske, der opfylder alle dine behov og mere til.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Arcus – Small Crossbody taske – brun”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.